Ombyggnad pågår!

HAHAHAHA VAFAN!? Nu heltplötsligt så har bloggen ändrat sig. Och som det syns så är det ju inte klart! Får fortsätta ikväll och tillsvidare får den se ut som den gör...hahaha.

Suck...

Så jävla irriterande!! Har suttit nu i 1,5 timme och försökt o fixa med bloggen så den blir finare men inte fan funkar det.... om jag klickar på förhandsvida så ser man allt det nya men sen efter att jag klickat på spara och kollar på min blogg så är allt borta..gaah...jag ska inte hålla på med sånthär. Har ingen tålamod och så fattar jag ju inte hälften av det jag gör. Så tillsvidare så får den se ut som om den tillhör en 14åring.

Dagens bild


Körkort nästa!

Mmm har precis fått tag i körkortsboken och studerar den flitigt. När teorin väl sitter så tänkte jag börja ta körlektioner och så småningom ta det satans körkortet. Snälla Linda hjälper mig o förhör mig på alla skyltar som vi går förbi och så ritar hon upp alla som vi inte ser på våra promenader :).
 
Haha den här bilen såg vi igår!

Imorgon åker jag och bror till syster som ska förhoppningsvis föda i helgen:). Blir moster för andra gången, ska bli spännande att se vad det blir för en denna gång. Ska även bli intressant vad Melvin kommer att tycka om det hela, han som är så van att ha allas uppmärksamhet helt för sig själv det lilla busfröet! <3

Nu tänkte jag busa med hundarna lite innan det är dags för lunch.

RSS 2.0